بیمتال اشنایدر Things To Know Before You Buy
بیمتال اشنایدر Things To Know Before You Buy
Blog Article
رله: رله، قسمت اصلی رله حرارتی است که در صورت افزایش دما به فعال شدن و قطع برق از دستگاهها میپردازد.
جهت باخبر شدن از آخرین اخبار سایت نت الکتریک، لطفا آدرس ایمیل خود را ثبت نمائید
کارکرد اصلی رله حرارتی اشنایدر جهت محافظت از الکتروموتورها شامل موارد بسیاری است که در ادامه به آنها میپردازیم.
پارامترهای الکتریکی مولتی متر آمپرمتر واتمتر پاورآنالایزر دستی ارت تستر (مقاومت زمین) تست عایقی (میگر)
رله بی متال معمولاً همراه با کنتاکتور در مدار حفاظت موتور قرار می گیرد. کنتاکتور وظیفه قطع و وصل مدار را به عهده دارد و بی متال از مدار در برابر اضافه ولتاژ محافظت می کند. بی متال اشنایدر روی کنتاکتور ها نصب می شود و با توجه به مدل کنتاکتور انواع مختلفی دارد.
انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند نمایش سریع
به عنوان مثال، اگر بیمتال روی موتور دستگاه الکتریکی قرار داده شود، در صورت افزایش دما و داغ شدن موتور، بیمتال نیز به شکل خم شده به نظر خواهد رسید.
با عرض پوزش کلیه قیمت ها در حال بروزرسانی می باشد، لطفا جهت استعلام قیمت خرید بیمتال اشنایدر با واحد فروش تماس حاصل نمایید.
به عبارت دیگر، بی متال به عنوان یک حفاظت از مدار در برابر جریانهای ناخواسته عمل میکند و موتور را مستقیماً متوقف نمیکند.
اگر جریانی که از مصرفکننده عبور میکند، از جریان نامی بیشتر باشد، بیمتال گرم میشود و تغییر حالت میدهد که منجر به قطع شدن مدار میشود. مدت زمانی که برای این عملیات صرف میشود، به میزان اضافهبار و نوع وضعیت راهاندازی (راهاندازی معمولی یا راهاندازی سخت) بستگی دارد. رله بیمتال اشنایدر معمولاً قادر به انجام حداکثر ۳۰ عملکرد در هر ساعت است و در مدارهای موتوری جهت حفاظت و کنترل استفاده میشود.
برای انجام تست بیمتال، ابتدا دستگاه الکتریکی مورد نظر باید قطع و از برق خارج شود. سپس بیمتال روی قسمتی از دستگاه که انتظار میرود در صورت افزایش دما، داغ شود قرار داده میشود.
دریافت کاتالوگ محصول افزودن به علاقه مندی افزودن به سبد خرید مشاهده سریع
به عنوان مثال، اگر بیمتال روی موتور دستگاه الکتریکی قرار داده شود، در صورت افزایش دما و داغ شدن موتور، بیمتال نیز به شکل خم شده به نظر خواهد رسید.
پمپها و کمپرسورها توی صنایع مختلف مثل کشاورزی، آبرسانی و سیستمهای سرمایشی استفاده میشن. اگه این تجهیزات بیشتر از توان خودشون کار کنن، به سرعت خراب میشن.